long time no see

Oj oj, fy på oss. Vi har inte haft tid att uppdatera våra framgångar och motgångar denna vecka, någon av oss. Jag har varit på konferens på Malta, måndag till torsdag. Inte helt fel :-) Tyvärr ser man inte så mycket av stället man åker till eftersom det är föreläsningar och möten inbokade hela dagarna. Vi fick dock åka på en quest med jeepar och leta ledtrådar under en eftermiddag vilket var riktigt kul. Jocke har slitit och jobbat hela veckan och tagit hand om minstingen så han har haft fullt upp han också.


Så här tjusigt hade jag det under veckan på Malta

Jocke har hunnit träna en hel del under veckan. Jag har dock bara hunnit träna en gång när jag var nere på Malta så jag har lite att ta igen. Jag har tyvärr fått lite feber idag men jag hoppas att det ska vara borta imorgon. Nu är det dags att ta sig i kragen och köra på igen!!!

pulver och piller

här är ett litet axplock av vad som numer finns i våra köksskåp


Stressiga dagar

Det har inte riktigt lugnat ner sig efter den där fruktansvärda morgonen jag hade i torsdags. Jag har varit helt slut och stressat, stressat, stressat. Så tyvärr har jag missat träning både torsdag och fredag. Jag skäms!!! Fy på mig... Jag borde haft tillräcklig karaktär för att ta mig i kragen och köra 30 minuter till på kvällen eller kliva upp 30 minuter tidigare. Nej så här får det inte bli igen. Jag var ute idag och körde biceps och triceps med J idag i alla fall. J har beställt hem ptoteinshake och vitaminer och lite annat smått och gott. Han hade beställt någon prestationshöjare till mig också som innehåller en massa koffein. Jag tog en tablett i förmiddags och nu känner jag mig alldeles skakig. Man börjar ju fundera om de är så himla nyttiga egentligen när man mår som man gör när man tar dem. Jag ska ge det en chans men släpper inte "skakigheten" kan jag inte fortsätta.



Att den här lilla molekylen kan få en att känna sig så här...

Middag 24 oktober 2008

Kycklingtaco med lite nachos och guacamole. Mums!


Middag 23 oktober 2008

Teriyaki marinerade kyckling spett med ris och gurksallad med chili och koriander. Jag älskar koriander och J avskyr det...desto mer gurksallad till mig :)

Vilken morgon!!!

Hade tänkt gå upp halv 6 för att hinna fixa iordning mig själv i lugn och ro innan alla kidsen skulle vakna. Tror du att det blev så? Nej,  skulle intge tro det. När jag slår upp mina blå och slänger ett getöga på väckarklockan så visar den 7.19. Jag gnuggar ögonen och tänker att jag sett fel men jag märker att det är för ljust ute för att vara tidigare på morgonen så jag flyger ur sängen. Äldsta dottern börjar skolan klockan 8 så jag börjar med att väcka henne sedan väcker jag de andra två. Jag förstår inte riktigt hur jag lyckas men jag får på alla tre kläder plus mig själv,, borstar hår och tänder och fixar mackor och festis som de får äta i bilen på väg till skolan plus en vällingflaska till minstingen.

Vi kommer till skolan prick 8 så hon kommer i tid precis. På dagis är det inte lika stressat tack och lov så då börjar min puls lugna ner sig. När jag kommer till mitt första möte för dagen passar jag på att sminka mig lite i bilen på parkeringen utanför. Yes!!! Jag klarade det, utan att bli försenad!!! 

Jag undrar vilken förbränning man får av det adrenalin påslag som har varit i min stackars kropp under hela denna morgon. Jag känner mig fortfarande hypad och lite stressad. Nu ska jag gå och äta lunch med en kompis och försöka varva ner. Kidsen ska få milkshake och bullar ikväll för de var så duktiga imorse. Hade någon av dem satt sig på tvären hade allt blivit pannkaka. Snacka om stressad småbarnsmorsa! Väckarklockan kommer snart att förpassas till de sälla jaktmarkerna för händer detta igen kommer den att få vingar och flyga ut genom fönstret.

Middag 22 oktober 2008

Falukorv med stuvade makaroner på beställning från kidsen...katastrof egentligen men alla gillar det.


Lunch 22 oktober 2008

Minikeso med apelsin...mums! Får se hur länge man står sig på det här...




Tjejer i tidningar

hi hi hi...barn är för söta ibland... Igår när jag kört CT skulle jag gå och natta kidsen. Den äldsta frågade varför jag körde CT så hårt så att jag blev alldeles svettig. Jag svarade att jag ville se ut som alla fitness tjejer i Body-tidningarna som ligger över hela huset (Jockes favorit-tidning). Samtidigt fånade jag mig lite och flexade lite med armarna. Kommentaren jag får tillbaka då är:

"Du ser ju redan ut som en av dem tjejerna."


Tack snälla söta rara lilla skruttunge för den kommentaren!!!

Lunchpass för Anna

Igår kväll flög tiden iväg så när jag var klar med crosstrainern och skulle ut till gymet var klockan redan kvart över 9. När jag sen inte lyckades sätta på musik i gymet efter 5 minuters idogt knappande på stereon så gav jag upp. Om jag tränar för nära läggdags blir jag för hypad och får svårt att sova. Jag får ta både överkropp och underkropp samtidigt idag istället. Det får bli ett lunchpass eftersom jag ska på styrelsemöte ikväll och inte vet när jag kommer hem.

Jag har redan börjat känna effekter av träningen. Kuuul!!! Armarna har "tajtat" till sig lite och CT går lättare och lättare för varje gång. Jag kommer längre för varje gång i kilometer räknat under samma belastning och tid och jag får inte träningsvärk längre. Det kanske är dags att öka på belastningen ett snäpp, eller nja...kanske inte. Det är lätt att bli lite för ivrig så jag kör på på samma nivå som tidigare ett par veckor till.

Before-bilder på Jocke

ÄNTLIGEN!!! Nu är de här, som ni har väntat på detta!!! Här är två bilder som jag tog idag när J körde ett pass tillsammans med sin lillebror.



J ser ganska nöjd ut med sitt gym.





Axlarna får sig en genomkörare, J tar i så att svetten forsar ner för ryggen
.

Lillebror Denka fastnade också på kort men jag blev förbjuden att publicera dem eftersom han lyckades med några av sina galnaste grimaser på dem. Är han inte snäll så kommer jag att sprida de korten för vinden... ;-)

Middag 21 oktober 2008

Idag blev det hemgjorda hamburgare med bröd för de som ville ha det och klyftpotatis för de som föredrog det. Inte så nyttigt men ganska gott.

Middag 20 oktober 2008

Ärtsoppa med pannkaka, torsdag på en måndag. Vi var tvugna att ta till en snabb lösning idag. J tog med de två äldsta kidsen på pingisträning idag som börjar klockan 6 och vare sig J eller jag kom hem förrän 5. Snälla farmor hade hämtat alla kidsen på fritids och dagis tidigare i eftermiddag och hade redan gjort pannkaksmeten.

Det lossnar

Känns inte alls så farligt i benen som jag trodde igår. Det kommer säkert bli värre i eftermiddag och under kvällen men just nu känner jag mig pigg och stark i kroppen. Så skön känsla. Från att ha känt mig små seg och "fläbbig" känner jag en spänst i musklerna. Och det här är bara efter drygt en veckas träning!!! Hur ska jag inte känna mig om 3 månader?!? Nu är det definitivt dags att definiera mina mål lite mer. Jag återkommer med mina mål under veckan.

Vad nöjd jag är nu med mig själv

Jag kom upp på CT:n när vi kom hem vid 7 ikväll och sen gick jag ut och körde hela ben och rygg passet förutom ett set på utfall. Jag är så nöjd med mig själv :-) Nu kan jag somna med gott samvete, men jag kommer att få lida imorgon för jag kunde köra på lite hårdare på CT idag än vad jag kunde första gången. Mina ben kommer att kännas som öppna sår imorgon misstänker jag. Vill man vara fin får man lida pin...

Middag 19 oktober 2008

Dagens middag avnjöt vi tidigare idag eftersom vi var hemma hos svärföräldrarna. Nötstek med kantarellsås och fullkornsris, broccoli och morötter. Såsen innehöll nog grädde men näringsvärdet på detta måste bli ganska ok. Gott var det i alla fall :) Tack svärmor!
(man måste ju passa på att plocka pluspoäng när man kan :-P)

Middag 18 oktober 2008

ÄTARDAG!!! Idag blev det en kebabrulle till mig och J åt kebab med pommes frites. Det var så himla gott! Det är ju perfekt dagen efter mat så det kanske vardärför det tilltalade mig så mycket. Ätardagen gjordes komplett av lite chips och Marabou chokladkaka. Tyvärr hade vi lyckats få tag på den äckligaste dip jag någonsin smakat, Estrellas Pesto dip. URK! Den kan jag absolut inte rekommendera. Tänkte lägga upp en överkryssad bild med varningstext på men jag hittade inte denna dip på Estrellas hemsida så de måste tagit sitt förnuft till fånga och lagt ner denna vidriga produkt. Men Estrellas grillchips var grymt goda.


Ett till före-kort

Ett till before-kort taget idag, 18 oktober 2008


Nya vyer i gymet

Vi måste ju visa upp vårt fina gym så jag tog några fler kort, på mig själv också :-)




Det här är min lättaste hantel som jag kör med:-P. Nej, inte riktigt...men ett av Jockes mål är att komma upp i styrka så att han kan köra med dessa utan problem..."bara" 45 kg styck...


Blir du inte sugen att hänga på och träna när du ser de här skinande vikterna i cable crossen?


Halvbakis men kör ändå

Dagen-efter-träning kan vara ganska skön. J drev på att vi skulle gå ut och köra, sen satte han sig att ladda sin MP3 med musik så jag blev själv därute med min huvudvärk. Tur det för efter en stund så försvann huvudvärken och livet återvände. Blodet pumpas väl runt och renar bort de giftiga resterna av alkoholen som jag fick i mig igår. Det är lite skönt att träna själv också för det är inte så ofta man får stunder som man är helt själv och fokuserar bara på sig själv.

Middag 17 oktober 2008

Fredagkväll, tjejmiddag och hockey...inte så lätt att hålla sig till något kostprogram då. Jocke drog i sig ett par stressade cheeseburgare från McD på väg till matchen. Jag fick en massa olika små rätter och vin på tjejmiddagen. Dessutom var de så "oförskämda" så de ställde fram en godisskål mitt framför näsan på mig. Gud vad gott det var! Tur att vi inte går på en deffdiet...


Promenad i höstsolen

Bytte ut CT idag mot en rask promenad i det underbara vädret. En promenad till dagis och hämta minstingen och en promenad tillbaka...så skönt! Det ger inte lika stor effekt som CT men jag vill skona min rygg lite. Dessutom ska jag på tjejmiddag ikväll så jag har lite dåligt med tid för att ställa mig på CT:n så två flugor i en smäll med hämtning på dagis och lite motion passade perfekt.

Middag 16 oktober 2008

Nasi goreng med kyckling, ägg och räkor. En riktig proteinbomb kryddad med lite kolhydrater i form av ris.Kanongott så det blir det fler gånger. Perfekt att göra mycket av och lägga i matlådor, fast då får man skippa ägg och räkor...


Vilodag och domningar...

Jocke tar en välbehövlig vilodag idag. Han har kört 7 dagar i sträck trots knäoperationen så det har ju bara varit överkroppsövningar. Jag och Denka körde på idag men jag fick skippa några övningar för jag känner av min rygg. Det domnar ner på baksidan i vänster ben. Kanske jag skulle mjukstarta lite mer för att vänja min gamla otränade kropp...

ont i ländryggen :(

Aj aj aj...och aj! Jag var tvungen att avbryta CT passet efter 20 minuter idag. Det bara skar igenom ryggen. Undrar om det är att jag är så grymt otränad eller om jag står fel på CT:n så att jag belastar ryggen på något konstigt sätt. Så fruktasvärt surt bara...jag är så grymt taggad nu att köra mina planerade pass! Men jag fick in överkroppen i alla fall idag och 20 minuter på CT ger ju mer än att sitta i soffan.

Modifiering av Annas schema

Jag kommer att lägga 30 minuter CT (crosstrainer) varannan dag oberoende av över- eller underkroppsträning eller "vilodag". Annars kommer jag köra enligt ett 1-2-3 schema. Dag 1 överkropp, dag 2 ben-mage-rygg, dag 3 vila och utöver detta cardio varannan dag. Så får vi se hur det ger resultat. Jag ska köra så här i en månad och testa, sedan får jag väl se över vad jag behöver ändra på.

Jockes träningsschema - lätta veckor

Här är träningsschemat för Jockes lätta veckor. Eftersom han fortfarande rehabiliterar sitt knä kör han lite på halvfart men snart är även han igång 100%. Planen är att ha lätta, medel och hårda veckor.

Övningar Lätt VSet/RepÖvrigt
   
Dag 1) Bröst, Axlar  
Bänkpress4*10 
Flyes 4*10Rak bänk
Sned hantel press4*10 
Cable cross stående4*10Uppifrån
   
Press i  smith maskin4*10Bakom huvudet
Hantel bakom nacke4*10Stående/sittande
Hantel lyft åt sidorna4*10Stående 
Liggande kryssdrag i cable4*10Uppifrån
Axelrullningar med hantlar4*10 
   
Stretch10 min 
   
Dag 2) Ben, Mage, Cardio  
   
Benspark4*10 
Knäböj i smith4*10 
Utfall med hantlar4*10 
Raka marklyft4*10 
Vadpress i smith4*10 
   
Sneda ben drag på bänk4*25 
Rep press i bakom nacken4*25 
Crunches i abroller4*max 
   
Crosstrainer30min 
   
Stretch10 min 
   
Dag 3) Vila  
   
Dag 4) Biceps, Triceps  
Stående hantel curl4*10 
Scott bänk curling stång4*10 
Rep drag nerifrån4*10 
Stående cable drag4*10 
   
Curling press mot pannan4*10 
Hantel bakom huvudet sittande4*10 
Rep drag bakom huvudet4*10 
Stående press i cable4*10En arms
   
Stretch10 min 
   
Dag 5) Rygg, Underarmar, Cardio  
   
Latsdrag4*10Bakom/framför huvudet
Rod4*10 
Hantel drag4*10 
Drag uppifrån smalt grepp4*10 
Rep drag (mellan benen)4*15I cable crossen
   
Sittande rulldrag med stång4*10 
Omvänd bicepscurl4*10Kan köras i cable
   
Crosstrainer30min 
   
Stretch10 min 
   
Dag6)  Vila  
   
Dag7) Cardio  

Middag 15 oktober 2008

Fisk idag igen. Torsk rulader med senap, lök och bacon i tomat sås med potatis till. Ett nytt recept som vi testade men det är nog inget vi kommer att göra om...inget vidare gott...

Middag 14 oktober 2008

Lax i pepparot och gräslöks sås med pasta och lite avocado. J är en ängel, maten stod på bordet när jag kom hem från jobbet idag. Gott var det också.

frukost 14 oktober 2008

Havregrynsgröt med rårörda lingon och mellanmjölk...kan det bli mer Svensson?!? Fast det kan vara ganska gott, problemet är bara att jag blir hungrig snabbare när jag äter gröt jämfört med när jag äter mackor och ägg. Varför då egentligen? Alla säger ju att man ska stå sig så bra på gröt? 


raka ben

J får inte böja på knät mer än 90° i flera veckor så han går som på nålar ibland. Dessutom bröt han arm när han var på avslutningsmiddag med sitt amerikanska fotbollslag och knäckte då till ena handen så den är inte helt 100. Han börjar tycka att det är ganska värdelöst att vara "skadad" och ha ett splitt nytt gym 10 meter från ytterdörren. Men han verkar inte vara alltför ledsen att slippa crosstrainern... :-)

två pass avklarade

Nu är jag på G! Igår överkroppen vilket känns rejält idag, speciellt bröstmusklerna och triceps. Idag 30 minuter på crosstrainern och ben och rygg. Nu känner jag mig lite småduktig för jag har inte "slökört" utan jag har tagit i max vad jag har orkat. Att jag fixade 30 minuter på crosstrainern trodde jag aldrig. Tydligen her man mer ork än vad jag visste. Det var inte musklerna som tog slut, det var flåset som jag måste jobba med.

Middag 13 oktober 2008

Det går lite si och så med vår kost just nu. Vi blev bjudna på restaurang ikväll och det är inte alltid de smalaste rätterna som står på menyn. J åt en schnitzel med pommes frites till (fettbomb!) och jag tog en forell med hollandaise och parmesankryddad potatispurè, inte det heller jordens magraste alternativ. Det känns bara så trist att be om ris eller kokt potatis eller en sallad till. Det är för all del inte alla restauranger som är tillmötesgående när man begär "specialrätter". J var dessutom ganska missnöjd med sin mat som inte smakade så bra. Min mat var helt ok, speciellt fisken. Imorgon är det no excuses som gäller när det kommer till maten. Vi måste skärpa oss!

Before-shot av Anna

Premiären är avklarad och det gick över förväntan. J hjälpte mig med lite övningar och med lite pep-talk så jag blev ännu mer taggad. För att ytterligare öka motivationen har jag bestämt mig för att ta före-kort och lägga upp här.

Premiärträning den 12 oktober! Notera den fläbbiga armen och hänget vid bh-kanten, tur att det bara är början. Nu kan det bara bli bättre.

Det finns både en och två och tre saker som behöver fixas till som ni ser. Innan jag vågar visa mer av före-biten vill jag se lite resultat. Det kommer bilder av J också så småning om. Anyway, nu är det dags för lite John Blund. Har hört att sömnen är viktig för hårt tränande folk ;-)

Middag 12 oktober 2008

Idag blir det latmask-middag. Det är bara jag och tjejerna hemma. J är på hockey så vi ska fixa lite varma mackor. Snabbt, enkelt och gott!

Träningsschema Anna - preliminärt

Här är ett förslag som J har gjort till mig. Jag testar det ett tag och ser hur det fungerar. Idag körde jag överkroppen och det kändes helt lagom i dagsläget.



Dag 1) Biceps, Triceps, Bröst, Axlar 
Scott bänk curling stång3*12
Rep drag nerifrån3*12
  
Hantel bakom huvudet sittande3*12
Rep drag uppifrån3*12
  
Bänkpress smith maskin3*12
Cable cross3*12
  
Press i  smith maskin framför huvudet3*12
Hantel lyft åt sidorna3*12
  
Stretch10 min
        


Dag 2) Rygg, Ben, Mage, Kondition 
Latsdrag framför huvudet3*12
Rod3*12
Rep drag cable cross (mellan benen)3*12
  
Benspark3*12
Utfall med hantlar3*12
Vrist drag i cable cross3*12
Vadpress i smith3*12
  
Sneda ben drag på bänk3*25
Rep press bakom nacken3*25
Crunches i ab-roller3*max
  
Crosstrainer30 min
  
Stretch10 min

Premiär!

Idag blir det premiär för mig. Jag har latat mig tillräckligt nu, det är dags! Så imorgon kommer jag att vara ynklig med träningsvärk överallt. J tycker att jag har en extremt låg smärttröskel och att jag piper för minsta lilla. Imorgon får jag väl knipa mun och bevisa motsatsen :-) Ska ta en långpromenad i det fina vädret och plocka slånbär med kidsen i eftermiddag så det passar kanske bra att köra lite efter den promenaden. Stackars J kan nog inte följa med, han får inte böja benet eftersom operatinsärret då kan gå upp. Under 3 veckor ska han inte böja benet mer än 90°. Så det blir en mjukstart för honom också eftersom han inte kan göra alla övningar han vill.

Vi har inte burit ner crosstrainern från tv-rummet, tack och lov. Jag avskyr den, fast på ett bra sätt... Jag blir helt slut av att använda den och så länge den inte står i gymet har jag en ursäkt (även om det är en urusel ursäkt!!!) att inte använda den. Nej nu kikade latmasken fram igen, inte bra!!!

Jag fasar för att ta före-kort. Efter-korten är ju bara roliga att ta men före-korten är näst intill förnedrande.. Jag håller fortfarande på och överväger huruvida jag ska publicera dem här eller inte. Man vill ju inte att folk ska sätta kaffet i halsen när de sitter och surfar runt på bloggen. Före-korten kommer antagligen se ut ungefär så här



Mitt "före" före-kort

Vad tror ni? Blir detta för magstarkt?

Middag 11 oktober 2008

Mums...kina/thai käk! Friterad kyckling och friterade räkor, ris, nudlar och satay på kyckling med jordnötsås. Fettet bara dryper om maten med god damn vad gott det är.

Annorlunda kyckling och ris :-)

Kycklingen och riset blev visst kebabkött och friterade pommes frites. NYTTIGT!!! Snacka om att man får dåligt samvete när man sitter och funderar på träningsscheman och kostprogram. Suck! Jag får väl skylla på att jag inte kört igång med träning och kostomläggning än fast jag har ju faktiskt sagt "no excuses". Fy Anna! Nej, det här gjorde mig bara mer peppad att komma igång.



Fy vad osmakligt!!!

Middag 10 oktober 2008

Idag får det bli ugnstekt hel kyckling med ris. Det är ju ganska mycket bättre näringsvärde än pannkaka i alla fall och bra mycket godare tycker i alla fall jag. Kosthållningen tar sig :-)


Aj aj aj...stackars Jocke!

Nu ligger nog J på operationsbordet. Under lokalbedövning (!!!) ska de skruva ut en skruv som de inte fick bort förra gången de försökte. Det var ca 2½ år sedan som de höll på och greja med hans knä sist. Nu har skruven börjat vandra ut av sig själv så han har problem att stå på knä eftersom det gör ont där skruven sticker ut. När de ändå håller på att karva i honom ska de fixa till operationsärret som i dagsläget inte är så snyggt så han lär bli en riktig Frankenstein med stygn när han kommer hem. Hoppas allt går bra så att han inte behöver rehabilitera knät i ett år igen. Man ska inte hoppa från en båt till en brygga med en vass kant om man inte vill att knäskålen ska sitta på låret...

Ivrig!

Jocke kan inte hålla sig ifrån gymet. Han har varit ute en sväng nu i någon timme, precis kommit in. Jag har en vag aning om att han är lite mer taggad än jag. I och för sig så förstår jag honom att han vill testa prylarna eftersom han ska operera sitt knä imorgon. En skruv ska ut från underbenet och de ska snygga till ärret. Aj! Jag är inte direkt avundsjuk. Det kommer ju att innebära att han inte kan köra fullt ut med den träning som han kanske hade velat. Lite frustrerande... Men då kan han peppa och sporra mig desto mer istället. Jag har ju inte gjort upp något träningsschema så jag funderar på att låta J ta hand om det men jag vet inte om jag vågar...han är kanske inte den mest ödmjuke PT man kan ha...:-)

Middag 9 oktober 2008

Vi har definitivt inte kommit igång med någon bra kost utan vi äter väl det vi känner för. Idag blir det klassisk torsdagsmiddag med soppa och ugnspannkaka. Nyttigt? Nja, så onyttigt är det väl inte men så speciellt rikt på proteiner är det ju inte. Det skulle vara äggen i pannkaksmeten då kanske och linserna i soppan. Annars är det ju hela kostcirkeln, till och med frukt som är i sylten :-)
Nej, det är dags att skärpa till kosten också. Men en sak i taget. Först komma igång med träningen sedan är det bara att bita i det sura äpplet och börja strypa alla onyttigheter. Det är faktiskt något jag ser fram emot mer än själva träningen. Man mår ju så mycket bättre när man äter bättre och mer näringsriktig mat. Det jag inte ser fram emot är att handla och släpa hem mat till Jockes "megamenyer". Kilovis med keso, kyckling som skulle räcka till halva Afrika och tonfisk, tonfisk, tonfisk... Men vad gör man inte för sin man :-P 

I valet och kvalet...

Hur ska man egentligen lägga upp en träning som ska funka med barn, jobb och allt annat? Som det känns nu så blir det tidiga morgnar och sena kvällar som det finns möjlighet för mig att ta ett pass. I och för sig så kan man köra ett pass vid lunchtid eftersom jag ibland jobbar hemifrån och så har man ju helgerna. Eftersom jag redan går upp innan tuppen (och alla andra i huset!) för att hinna göra mig i ordning innan alla ungar ska upp så är det inte sååå lockande att kliva upp ytterligare 45 minuter tidigare för att kunna få in ett pass. Nej, det blir till att planera passen, precis som man behöver planera tillvaron i övrigt som småbarnsförälder. Kanske det bästa är att lägga in vilodagarna mitt i veckorna eftersom man har mest att göra då, eller i alla fall är man mest uppbunden då. Gymet är ju hemma också så kidsen kan ju vara med också... Äh, det kommer att lösa sig med tiden. Vill man så kan man, det är allt det hänger på! Det gäller bara att ha rätt inställning så löser sig det mesta :-)

No excuses



Igår, 8 oktober 2008, kom gymutrustningen. Nu finns det inga ursäkter för oss längre eftersom gymmet finns hemma. Det är bara att släpa sig ifrån soffan och datorn och slita i cablecrossen efter att ha svettats lite på crosstrainern. Det är definitivt dags att göra något åt formen. Att blogga om träningen ger en extra sporre eftersom det blir fler som vet om i fall man fuskar. Vi kommer köra igång sakta men säkert. Jag är lite förkyld just nu och Jocke ska operera sitt knä på fredag men inom en vecka borde vi vara på G med träningen. 

RSS 2.0