Påskens förbannelse

Mat, godis, mat, godis och mera mat...det  är det som är påskens förbannelse. MEN av någon fantastisk anledning är jag inte ett dugg sugen på godis, speciellt inte de där halväckliga äggen som finns nu till påsk. Hade det varit chokladägg hade det varit svårare att motstå, men de var slut när jag bunkrade upp påskgodis. Ibland har man tur!
Sen är det maten. Igår blev det lasange vilket man kan göra någorlunda ok näringsvärde på. Idag blir det nog grillning med lite bakpotatis. Det går ju också att "fixa till" så att det blir schysst mat. Imorgon däremot blir det traditionell påskmat. Då är det väl bara att inte äta så mycket av allt och inte få frispel bland kakor och tårta. På påskafton är det dags igen, påskmiddag med en annan del av släkten. Söndag blir det nog rester skulle jag tippa på påskmat igen...man börjar nog ledsna lite på det vid det här laget. Måndag blir det 70-årskalas så jag hoppas att det blir något annat än påskmat då. Men kalasmat brukar inte alltid vara den nyttigaste och just denna 70-åring brukar ha smörgåstårta på kalas, my weak point...det är ju sååååå gott! Jag återkommer med en rapport på hur det gått med påskens förbannelse.


Nickis med 7 tjejer och 3 tanter

Idag kan bli lite inofficiell träning eftersom vi ska till Nickis. Man får klättra upp till rutschkanan med den minsta eftersom hon tycker bebis kanan är för mesig. Sen vill de äldre att man ska hänga med pånågot också... Ska jag var ahelt ärlig så tycker jag att det är riktigt kul att svinga mig i lianer och klättra omkring. Vi har i och för sig med oss kompisar och mammor och fastrar så att det finns fler som kan klättra. Är man där själv med alla tre kan det bli lite väl spännande. Vi lyckades dessutom pricka in den dag på påsklovet som det är mulet väder så det blir perfekt att gömma sig inomhus ett par timmar mitt på dagen.
 


Ready...set...

...GO! Nu är alla överaskningar avklarade hoppas jag så nu håller jag tummarna att vi håller oss friska så att det inte dyker upp något annat orosmoln på himlen. Det är bröllop planerat till sommaren nästa år så det är den tidsplanen vi har att hålla oss till. Både J och jag vill vara någorlunda trimmade till dess. J har börjat ladda för en football säsong i A-laget och jag...tja...jag återkommer med vad jag laddar för :)


RSS 2.0